Landsdækkende padelturnering for kolleger

Padel-bølgen bruser afsted. Ikke mindst i firmaidrætsforeninger landet over, hvor mange har åbnet dørene for lokale padelentusiaster på egne padelbaner. Det gælder også ROFI der jo er med i Padel Tennis Ringkøbing. Desværre er banerne ikke helt klar endnu, men det bliver de helt sikkert inden turneringen starter!

Nu løfter firmaidrætten – i stærkt samarbejde med Dansk Padel Forbund – sløret for Danmarks nye padelturnering for kolleger: Kollegapadel.

Kollegapadel er en landsdækkende padel-turnering – for både dem, der lige er hoppet med på padel-bølgen og dem, der allerede har lidt turneringserfaring.
Med andre ord: Alle med interesse for padel kan spille med – og samtidig dyrke sammenholdet og styrke netværket med deltagere fra andre lokale arbejdspladser. Vi tæller point og spiller for at vinde - men det er en turnering med fokus på hygge og sammenhold - ikke en eliteturnering.

Sådan spiller man med:

  • Man samler et hold på 2-3 kolleger – og tilmelder sig her
  • Vi spiller i tre rækker - mix, dame og herre
  • Holdene bliver inddelt geografisk i puljer – og aftaler selv spillested og -tid sammen med modstanderholdet
  • Turneringen spilles i 3 faser: Gruppespil, semifinaler og til sidst finalen i forbindelse med Firmaidræt Open i Aarhus til sommer.

 Download flyer til opslagstavlen: